Suport Floral

Tlf: 935 568 123 / 665 508 023

Suport Floral té la seva seu a Mercabarna-Flor a Barcelona. El febrer de 2016 ens vam fer càrrec del negoci de l’empresa Suport Floral i des de llavors, cada dia posem tots els nostres coneixements i la nostra energia en el nou negoci. Som una empresa jove, però les nostres arrels vénen de la floristeria i com a floristes amb molts anys d’experiència estem molt familiaritzats amb l’ús de material de vidre, suports i altres elements decoratius. Sabem de les seves possibilitats creatives. La manca d’espai és un factor important, especialment a Barcelona, pero aquest fet no hauria de limitar la seva creativitat.

El nostre repte es ajudar als nostres clients a resoldre aquest problema, per aixó disposem d’una amplia gama de productes per al lloguer. D’aquesta manera els nostres clients eviten comprar i enmagatzemar aquests productes, resultant així la solució més comoda i senzilla.

Li oferim el millor servei i els millors productes perquè el seu esdeveniment, decoració o celebració sigui únic. No dubti en consultar-nos. Estem a la seva disposició per ajudar-lo en que calgui. Vingui a coneixe’ns!

Veure catàlegs de productes

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?